La Gubana to typowy deser z regionu Friuli Wenecja-Giulia i stanowił symbol bogactwa i dobrobytu z uwagi na bogactwo dodatków w postaci suszonych owoców. Najczęściej jest spożywany jest w trakcie ważnych momentów w życiu jak wesele czy narodziny dziecka. Nadzienie stanowią posiekane orzechy laskowe i włoskie, rodzynki oraz orzechy piniowych. Idealnie komponuje się jako deser z winem słodkim.
Strona zawiera produkty przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich. Zapraszamy po osiągnięciu pełnoletności.
Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić komfort użytkowania. Zakładamy, że nie masz nic przeciwko, ale możesz zrezygnować, jeśli chcesz.Ustawienia ciasteczekAkceptujęNie akceptuję
Polityka prywatności i ciasteczka
Przegląd prywatności
Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić wrażenia podczas przeglądania witryny. Z tych plików cookie pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce tylko za Twoją zgodą. Możesz również zrezygnować z tych plików cookie. Ale rezygnacja z niektórych z tych plików cookie może mieć wpływ na wygodę przeglądania.
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania witryny. Ta kategoria obejmuje tylko pliki cookie, które zapewniają podstawowe funkcje i zabezpieczenia strony. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.